Internview: Adriaan Luteijn

Internview: Adriaan Luteijn

https://www.youtube.com/watch?v=4EfT22NKIHg

In dit blog hebben lichten we een van onze gastpartners uit, Adriaan Luteijn. Hij is werkzaam bij Introdans is al 10 jaar bezig met met een grote verscheidenheid aan doelgroepen. Binnen het gezelschap heeft hij een sleutel en verbindende rol als choreograaf. Zo koppelt hij in zijn maakproces een gast danser aan een professionele danser.

Het interview is opgenomen bij Introdans op kantoor In Arnhem. Samen met Joop ging hij in gesprek over thema’s zoals talent ontwikkeling en een beoefenen van veilige praktijk. Pak een kop koffie of thee en ga er even lekker voor zitten.

Meer over introdans:

Introdans geeft op een creatieve, verrassende wijze een eigentijdse invulling aan ballet. Wervelend, de zwaartekracht tartend, nemen wij iedereen mee in de totaalbeleving van dans. Wij doen dat vol passie en met internationale klasse. Introdans gelooft dat de taal van dans zó universeel is dat dit hele generaties bindt en in beweging brengt.

www.introdans.nl

 

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

This site is registered on wpml.org as a development site.