SAVE the DATE 25-26-27 Juni 2020 – Mixable festival

SAVE the DATE 25-26-27 Juni 2020 – Mixable festival

Beste lezers,

Op 25-26-27 juni zal stichting Misiconi een 3-daags festival organiseren in Rotterdam. Het Mixable Festival is het performance festival voor ongekend talent.

De eerste editie van het festival staat in het teken van talentontwikkeling voor ongekend talent. Het programma zal bestaan uit voorstellingen, masterclasses en talks met nationale en internationale gasten als Stopgap DC, Introdans en vele anderen.

Tevens presenteert Misiconi haar resultaten uit het SHIFT! project, een Erasmus+ onderzoeksproject wat Misiconi doet in samenwerking met Northern Ballet (VK) en Psico Ballet Maite Leon (ES). www.shiftdance.eu

Het Mixable festival gaat plaatsvinden op twee locaties in Rotterdam; Codarts en Spot op Zuid, onze nieuwe studio.

Hou vooral onze website in de gaten want het volledige programma maken we bekend in maart. www.mixablefestival.nl

Save the dates!

We zien je op het Mixable festival in Rotterdam!

Joop

 

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

This site is registered on wpml.org as a development site.