Mixable Webinar – 26 June!

Mixable Webinar – 26 June!

Beste Relatie,
Benieuwd naar de toegevoegde waarde van inclusieve producties voor de huidige theaterprogrammering en naar inclusie binnen kunsteducatie? Op 26 juni om 16:00 organiseert Stichting Misiconi in samenwerking met LKCA en Holland Dance Festival een webinar met vier sprekers uit het werkveld. 
Onder leiding van Kim Coppes gaan Joop Oonk (Stichting Misiconi), Carlijn Sonneveldt (Nieuwe Luxor), Yolanda van der Heijden (Holland Dance Festival) en Jacqueline van Kuilenburg (Stichting Misiconi & Salami Stinkt) met elkaar in gesprek over inclusieve podiumkunsten. Zeker in roerige tijden als deze ligt er een urgentie om de inclusieve podiumkunsten uit te lichten en gestelde doelen van de Agenda inclusieve podiumkunsten niet uit het oog te verliezen.
Ben je werkzaam in de podiumkunsten en/of geïnteresseerd in inclusieve podiumkunsten? Meng je in het gesprek en stel vragen tijdens de uitzending.
Meld je aan voor de Webinar via de website van LKCA
Waarom het Mixable Webinar?
Op 25, 26 en 27 juni 2020 zou het Mixable Festival (een Erasmus+ programma), het performance festival voor ongekend talent, plaatsvinden in Rotterdam. Dit festival is verplaatst naar 2021. Maar we willen nu in gesprek blijven over inclusie, dus stem af op het webinar en bezoek volgend jaar het festival! Het mixable festival wordt gesubsidieerd door Erasmus+ programma en Fonds voor Cultuurparticipatie.

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

This site is registered on wpml.org as a development site.